Ütköztetésén alapuló kampányt szeretne

Bokros februárban vitázna a programokról Ungár Klárával

Bokros Lajos "örömmel vitatja meg programját" Ungár Klárával; az MDF miniszterelnök-jelöltje két februári dátumot is ajánlott a Szabad Emberek Magyarországért (SZEMA) párt elnökségi tagjának a nyilvános vita időpontjaként - közölte az MDF szóvivője pénteken az MTI-vel.

2010.01.29 09:57MTI

"A Magyar Demokrata Fórum programok ütköztetésén alapuló kampányt szeretne, ahol szakértelem és a hitelesség kerül mérlegre a két hónapra szóló választási ígéretek helyett" - írta Kerék-Bárczy Szabolcs.

Ha Ungár Klárának megfelel, Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje kész a vita lefolytatására február 13-án, vagy 21-én - olvasható a közleményben. "Mint az Ungár Klára nyilatkozatából is kitűnik, a gazdasági és társadalmi felemelkedés mikéntjéről számos ponton eltérő álláspontot képviselünk. Bízunk benne azonban, hogy az időpont tekintetében hamar megtaláljuk a közös nevezőt" - közölte az MDF.

Ungár Klára kedden nyilvános, a média által is közvetítendő vitára hívta ki Bokros Lajost. A volt szabad demokrata politikus akkor bírálta az MDF vitairatát, mert szerinte hiányzik belőle a jogállam helyreállítása, az állam szerepe, a roma integráció kérdése, valamint nem szól a szociál- és társadalompolitikai problémákról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.