A kutya itta meg a levét a perpatvarnak

Vasvillával kínoztak meg három kutyát Pakson

Állatkínzásba, fenyegetőzésbe torkollott több szomszéd vitája Pakson. Egy férfi három kutyát szurkált meg vasvillával - közölte Péger János, a Paksi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője vasárnap az MTI-vel.

2010.01.24 18:00MTI

Péger János elmondta, hogy szombaton este tettek feljelentést egy paksi férfi ellen. Eszerint a férfi vasvillával megszurkálta a szomszédok kutyáit. Egy kutya elpusztult, egy másiknak olyan súlyosak voltak a sebei, hogy az állatorvosnak el kellett altatnia, a harmadik állatnak pedig a szemét szúrta ki.

A férfi a kihallgatáson nem tett vallomást.

A rendőrség állatkínzással, illetve - mivel feljelentői szerint fenyegetőzött is - zaklatással gyanúsítja. A gyanúsított a bejelentők szerint azért támadott a kutyákra, mert szerinte azok korábban széttépték a birkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.