Tanárverés, gyorsított bírósági eljárásban

Ujját törte a tanárnőnek egy örjöngő szülő Debrecenben

Megütött és megtépett egy tanárnőt az egyik diákjának édesanyja Debrecenben; a szerdán történt incidensről szombaton tájékoztatta az MTI-t a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

2010.01.16 18:26MTI

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy közlése szerint a helyi könnyűipari szakközépiskola pedagógusa szaktanári figyelmezetőt adott az óráján rendetlenkedő két diáknak. Az egyik diák erről mobiltelefonon értesítette anyját, aki az iskolához ment és megvárta a távozó tanárt.

A felbőszült asszony pofon vágta a tanárnőt és megcibálta a haját - tette hozzá a szóvivő.

Nem rendőrségi források szerint a pedagógus ekkor elesett és ujját törte.

Időközben egy másik pedagógus riasztotta a rendőröket, akik közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a verekedő asszony ellen.

Mivel az elkövető beismerő vallomást tett, ügyében gyorsított eljárással dönt a bíróság -
mondta az MTI-nek a rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.