Egyméteres betűk, tartalom nélkül

Egy elérhetetlen weblap címével firkálták le pártirodák falait Zalaegerszegen

Ismeretlen tettes vagy tettesek éjszaka ugyanazzal a szöveggel és festékkel lefújták a Fidesz zalaegerszegi irodájának bejárati ajtaját és külső falát, valamint az MSZP Zala megyei irodájának falát - tájékoztatta szombaton a két párt az MTI-t.

2010.01.16 13:10MTI

A Fidesz közlése szerint a Kosztolányi utcai iroda falára egyméteres betűkkel egy weblap címét fújták.

A Fidesz a rongálást a rendőrségnek bejelentette. Gyutai Csaba, a Fidesz Zala megyei elnöke az eset kapcsán az MTI-nek azt mondta: korábban már előfordult, hogy kővel bedobták az irodájuk bejárati ajtajának üvegét, de az elkövetőt nem találták meg.

Góra Balázs, az MSZP megyei irodájának vezetője az MTI-vel azt közölte: az Ady utcában található irodájuk bejárati ajtaja melletti falra, nagyjából 5-6 négyzetméteres felületre ugyanazt a webcímet festették ismeretlenek szombatra virradóra. Az elkövető vagy elkövetők az előtetőre is felmásztak, ahol a párt logóját is lefújták.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI megkeresésére a két párt nevének közlése nélkül annyit mondott: a két irodából érkezett bejelentés kapcsán rongálás miatt folytat eljárást a rendőrség.

A zalaegerszegi pártirodák falára festett webcímen nincs elérhető honlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.