Hogyan nyert Kóka János?

Az egyik napilap dokumentumokkal igazolja az SZDSZ csalását

Írásos bizonyítéka is van annak, hogy csalás történt az SZDSZ tavalyi elnökválasztásán - állítja a Magyar Nemzet, a birtokába került dokumentumok alapján.

2008.02.14 10:23Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet és a Hír TV birtokába került dokumentum igazolja, hogy hamis szavazatot is leadtak tavaly Kóka Jánosra. A lap szerkesztőségébe jutott jelenléti ív eredetijén is megtalálták a hamis aláírást. Az egyik küldött, Vági Sándor elmondta, hogy nem vett részt 2007. március végén a küldöttgyűlésen, és így nem is szavazott, ám a jelenléti íven szerepel a neve. Az aláírás azonban nem az övé. Időközben kiderült, hogy kié.

A férfi nem kívánta felfedni kilétét, csak annyit közölt, hogy Kóka Jánosra szavazott. Ez pedig azt jelenti, hogy ha csak ez az egy szavazat is hiányzik, Fodor Gábor lett volna a pártelnök, mert a voksolás első körében szavazategyenlőség alakult ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.