"Korrupciógyanús ügyek környékén bukkan fel"

Magosz: Távolítsa el Oszkó Benedek Fülöpöt a vagyonkezelőtől!

Azt kéri Oszkó Péter pénzügyminisztertől a Magosz szövetségi igazgatója, hogy azonnali hatállyal távolítsa el Benedek Fülöpöt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. földügyekért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíciójából.

2009.10.03 11:30MTI

A Magosz szövetségi igazgatója azt kéri Oszkó Péter pénzügyminisztertől, hogy azonnali hatállyal távolítsa el Benedek Fülöpöt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. földügyekért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíciójából.

Budai Gyula szerint ugyanis Benedek Fülöp vezényelte le az MSZP-hez kötődő korrupciógyanús földértékesítéseket.

A Fidesz-szövetséges Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján a szerinte korrupciógyanús ügyek közül példaként említette a pákozdi földügyet, a sukorói kaszinóberuházást, valamint az újfehértói állami földek ügyét.

Nem fogadható el, hogy az állami földek kezelésével, értékesítésével olyan ember foglalkozzon, "aki, bármerre tekintünk, mindenhol korrupciógyanús ügyek környékén bukkan fel" - fogalmazott Budai Gyula.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.