Bokros szerint elfogadják a kihívást

A Duna TV megrendezné a listavezetők vitáját

A Duna Televízió vállalja, hogy élő adásban közvetíti és moderálja az európai parlamenti (EP) választások magyarországi listavezetőinek vitáját - közölte a közszolgálati médium kedden az MTI-vel.

2009.06.02 15:29MTI

A közleményben megemlítik: Cselényi László elnök javasolja, hogy a vitába esetleg bekapcsolódhatnának a határon túli magyar listavezetők is, hiszen a választásokon az összmagyar érdekeket is szem előtt kellene tartani. Szeles Pál, a Duna TV szóvivője az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy még a nap folyamán levélben fordulnak az érintettekhez az ügyben. Dávid Ibolya, az MDF elnöke múlt pénteken azt közölte, hogy Bokros Lajos, a párt listavezetője június 3-án, egy budapesti rendezvényközpontban várja az EP-választáson induló pártok képviselőit, ahol a média nyilvánossága előtt, független moderátor segítségével ütköztethetik elképzeléseiket. 

Bokros Lajos az MTI-nek elmondta: minden listavezető megkapta a levelet, és úgy tűnik, elfogadják a kihívást. Az MDF listavezetője még május 11-én hívta szakmai vitára az EP-választáson induló pártok listavezetőit, hogy a választópolgárok megismerkedhessenek "a valódi programokkal."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.