"Vezetni szeretném a szocialista pártot"

Gyurcsány: nem kívánok elmenni

Nem kívánok elmenni, nem kívánom feladni a küzdelmet - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke szombaton a párt tisztújító kongresszusán, Budapesten.

2009.03.21 11:47MTI, Fotó: MTI

Politikus lettem és az is maradok - fogalmazott. "Vezetni szeretném a szocialista pártot" - tette hozzá. Gyurcsány Ferenc azt mondta, hosszabb távon is az ország sorsát, jövőjét befolyásoló, azért tenni akaró és tenni tudó emberek sokaságát kívánja gyarapítani. A pártelnök beszédének végén a kongresszus résztvevői állva tapsoltak, majd zárt ülésen folytatódott a tanácskozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.