Milk Drink: melamint találtak a tejitalban

Mérgező kínai gyerektejet forgalmaztak Szegeden

Melamint találtak Szegeden egy gyerek tejitalban; ez az a kínai élemiszer-hamisításhoz adagolt műanyag, amitől tavaly hat csecsemő meghalt az ázsiai országban - írta szombaton a Délmagyarország.

2009.02.21 12:30Délmagyarország

A napilap információi szerint a kínai forgalmazót, aki a terméket ellenőrzés nélkül behozta az unióba, keresik, az eddig árusító Cora pedig levette polcairól a terméket. 

Az újság azt írta: a napokban egy szegedi vásárló véletlenül figyelt fel a kínai, Milk drink feliratú, dobozos gyerek tejitalra. Faragó Katalin, az élelmiszerlánc-biztonsági igazgatóságnak. osztályvezetője a lapnak elmondta: a szegedi hipermarketben 34 dobozt koboztak el az említett feliratú termékből, az áruház nyilatkozata szerint ősz óta árulták, és összesen 60 doboz volt belőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.