Sorozatos arculcsapások?

Távolodna Gyurcsánytól az MSZOSZ

Sorozatos arculcsapások miatt a jövőben távolságot tartana Gyurcsány Ferenctől a kormánnyal egyébként lojális Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ).

2009.02.14 11:38Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet úgy tudja, a szakszervezet vezetése úgy döntött, hogy az eddigi gyakorlattól eltérően nem vesznek részt az MSZP uniós választási kampányának technikai lebonyolításában, csupán megfogalmazzák elvárásaikat a képviselőkkel szemben. Ezt a dokumentumot valamennyi parlamenti pártnak megküldik majd. A vezetők a lapnak elégedetlenségüket fejezték ki a Gyurcsány Ferenc kormányfővel csütörtökön folytatott egyeztetésükkel kapcsolatban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.