Az ország önfinanszírozó képességére épül

Gyurcsány: mindeki az államtól várja a segítséget

A kormány meghirdetendő új gazdaságpolitikája patrióta jellegű lesz, az ország önfinanszírozó képességére épül, s az újraelosztás szűkítését, a vállalkozások terheinek csökkentését célozza - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön egy pénzügyi konferencián Budapesten.

2009.02.12 10:58MTI

Az elmúlt 10-15 év magyar gazdaságpolitikája a külföldi forrásokra és technológiákra épült, az új magyar gazdaságpolitikát inkább a belső forrásokra, a munkára kell alapozni - jelentette ki a miniszterelnök a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és a DEMOS Alapítvány rendezvényén. 

Gyurcsány Ferenc szerint szinte valamennyi országnak költségvetési problémákkal kell szembenéznie, miközben mindenki: a lakosság, a vállalkozások és a bankok egyaránt az államhoz fordulnak segítségért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.