Botrány

A brüsszeli meleglobbi fertőzte meg Szájer Józsefet - állítja az Orbán-könyv szerzője

A magyar miniszterelnök bolgár rajongója, Georgi Markov helyi kormánypárti képviselő korábban még könyvet is írt Az Orbán-jelenség címmel. Most a Szájer-botrányról nyilatkozott.

2020.12.08 07:55ma.hu

Markov szerint a genderideológia tehet Szájer viselkedéséről, "megfertőződött" Brüsszelben - mindezt a bolgár köztévén osztotta meg.

"Szájer 2006-tól kezdve EP-képviselő, és ezt az ember megfertőzték. 14 éven át reggeltől estig a gender-elméletet, a melegházasságot, a homoszexuálisokat, biszexuálisokat, triszexuálisokat, poliszexuálisokat, transznemű embereket hallotta. Megfertőződött, elkapták" - idézte a Szabad Európa Georgi Markov szavait, aki azt is hozzátette, hogy éppen ezért kéne csak egy ciklust Brüsszelben tölteniük a képviselőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.