Szájer-botrány

Ereszcsatornát vitt a Parlamentbe egy ellenzéki képviselő - videó

A napirend előtti felszólalások szinte mindegyikében a szexpartiról menekülő fideszes uniós képviselő ügyét kérték számon a kormányon.

2020.12.07 20:15ma.hu

A Szájer botrány után nincs erkölcsi alapja a kormánynak, hogy megmondja, hogyan és kik alkothatnak egy családot - erről is beszéltek az ellenzéki pártok képviselői a Parlamentben. A napirend előtti felszólalások szinte mindegyikében a szexpartiról menekülő fideszes uniós képviselő ügyét kérték számon a kormányon. A kabinet képviselői annyit reagáltak, hogy Szájer József bocsánatot kért, szerintük viszont a baloldalon az elmúlt években ezt senki nem tette meg, semmiért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.