Szájer-botrány

A brüsszeli orgia szervezője azt állítja, halálos fenyegetéseket kapott

David Manzheley félti az életét.

2020.12.04 17:27ma.hu

Lelép a porondról, mert félti az életét - tájékoztatta a Blikket a Szájer Józsefet az elhíresült orgián vendégül látó David Manzheley.

Közleményében Manzheley azt írja: nem érzi biztonságban magát, ráadásul olyan politikusok is sürgették, hogy vonuljon vissza a nyilvánosságtól, akik - állítása szerint - korábban vendégei voltak az orgiákon, ezt pedig - mint írja - tiszteletben kell tartania, hiszen mindannyian családos emberek, mélyen rejtegetik nemi identitásukat.

Közleményében kijelenti továbbá, hogy a "Lengyelországban és Magyarországon" róla felröppent "esetek" valótlanok, feltételezése szerint arra szolgálnak, hogy őt megijesszék, elhallgattassák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.