Még nem helyezték gondnokság alá Hornt

Tabu marad Horn Gyula mandátuma

Továbbra is tartja magát az az álláspont az MSZP-ben, hogy Horn Gyula országgyűlési képviselői mandátumának ügyét nem tűzik napirendre, annak ellenére sem, hogy első fokon cselekvőképtelennek nyilvánította a bíróság Toller László volt pécsi polgármestert.

2009.01.27 06:38Népszabadság Online

Toller László, szocialista képviselő súlyos autóbalesetet szenvedett 2006 júniusában.

Ha a hosszabb ideje betegeskedő Horn Gyula családja nem kezdeményezi a gondnokság alá helyezést, az MSZP-ben ezt vita nélkül tudomásul veszik -
írja keddi számában a lap.

A volt miniszterelnök listáról jutott a törvényhozásba, vagyis mandátumának elvesztése esetén nem kellene időközi választást kiírni. A Népszabadság ugyanakkor megjegyzi: időközi választásra lehet számítani Győr-Sopron-Moson megye 5. számú választókerületében, ahol Áder János az országgyűlési képviselő.

A fideszes politikus ugyanis befutó helyet kapott pártja EP listáján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.