Koronavírus

Karanténban egy szolnoki szakiskola teljes oktatói kara

A koronavírusos oktató diákokkal nem találkozott, ezért velük szemben nem kellett semmilyen intézkedést alkalmazni.

2020.09.07 18:27ma.hu

Online oktatásra álltak át a Szolnoki Szakképzési Centrum Sipos Orbán Szakképző Iskola és Kollégiumban, miután az egyik oktatónál koronavírus-fertőzést mutattak ki - közölte pénteken Szilvás Ágnes, igazgató az intézmény Facebook-oldalán.

Az érintett oktató augusztus 31-én vett részt egy értekezleten, s azért végeztek rajta koronavírustesztet, mert nem érezte jól magát - írja a Szoljon.hu Kalmár Andrea főigazgató és Hicsó György kancellár hétfői közleményére hivatkozva.

A teljes oktatói kar az eljárásrendnek megfelelően elvégzett kontaktkutatást követően elővigyázatosságból került két hetes karanténba. A koronavírusos oktató diákokkal nem találkozott, ezért velük szemben nem kellett semmilyen intézkedést alkalmazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.