Koronavírus

Karanténba került egy berettyóújfalui szakiskola összes dolgozója

Hétfőtől távoktatásra tértek át.

2020.09.07 18:20ma.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúböszörményi Járási Hivatala hatósági karantén alá vonta a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum József Attila Szakképző Iskolájának minden dolgozóját: oktatókat és egyéb technikai dolgozókat is beleértve - számolt be Tóth József, Polgár polgármestere a város Facebook-oldalán. Az intézményben hétfőtől digitális oktatás formájában zajlik a tanítás.

Hozzátette továbbá: a megyében hétfőre 35 fővel 322-re emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma, Polgárban pedig - a polgármester nem hivatalos információi szerint - 30-an vannak karanténban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.