Bajnai, Garamhegyi és Kósa a legcsinosabb

Bajnai Gordon a legsármosabb politikus

A gazdasági miniszter a legsármosabb a magyar politikusok közül, tárcája államtitkára, Garamhegyi Ábel a dobogó második helyezettje, míg a cívis város vezetője, Kósa Lajos a harmadik.

2009.01.16 09:47hirado.hu/Napi Ász

Bajnai Gordon, nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter lett az első a legsármosabb férfi politikusok top 10-es listáján, amelyet a Napi Ász állított össze. 

Az ezüstérmes Garamhegyi Ábel lett, a gazdasági tárca szakállamtitkára lett, a harmadik helyet Kósa Lajos, debreceni polgármester szerezte meg. 

A középmezőnyben főleg az idősebb korosztály "hódít": a negyedik helyen Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök áll, akit Horváth Csaba főpolgármester-helyettes követi. 

A hatodik Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezető-helyettese, a hetedik Gyurcsány Ferenc miniszterelnök lett. A mezőny vége fele két SZDSZ-es politikus: Fodor Gábor jelenlegi és Kuncze Gábor volt pártelnök végzett. A 10-es lista végén a frissen kinevezett közlekedési miniszter, Molnár Csaba áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.