Kóka János a legnépszerűtlenebb politikus

Csökkenő népszerűség: Dávid Ibolya, Fodor Gábor és Sólyom László

A 2008-as esztendőt egyik politikus sem könyvelheti el sikeresként, hiszen szinte mindenkinek kopott valamennyit a reputációja: a legnagyobb veszteséget - 9, 8, illetve 6 pontot - a Szonda Ipsos szerint Dávid Ibolya, Fodor Gábor és Sólyom László volt kénytelen elszenvedni

2009.01.07 07:21Népszabadság

A népszavazás idején kedveltebbé vált Orbán Viktor, 49-re nőtt a népszerűségi indexe. Ezt az értéket ugyan nem tudta megőrizni, de 45 ponttal novemberben mégis egyfajta csúcsra ért, vezette a népszerűségi listát. Most egy ponttal kevesebbel negyedik - írja a lap az intézet december közepén végzett felmérését ismertetve. 

Javított viszont Gyurcsány Ferenc: átlagpontszáma szeptemberig 27 pont volt, az év végén viszont 30-31-re emelkedett. Ha statisztikai értelemben ez nem is jelentős, annyit mindenesetre ért, hogy elmozdította őt a rangsor legalsó pozícióiból. A Népszabadság megjegyzi: a rangsor végén leváltásáig Horváth Ágnes állt, azóta Kóka Jánosé ez a helyezés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.