Továbbra is balesetveszélyes a közlekedés

Hólánc nélkül el se induljon!

Csütörtökön hajnalban-reggel az ország nyugati, délnyugati részén sokfelé várható havazás, ónos eső, napközben a csapadék fokozatosan a középső, majd a keleti megyékre is átterjed, miközben a Dunántúlon csökken a felhőzet.

2009.01.15 07:23koponyeg.hu

A lehulló hó mennyisége általában 1-5cm, a Dunántúlon 5cm-t meghaladó lehet. Téli útviszonyokra, sokfelé hókásás, a tegnapi és az újabb ónos eső miatt jeges, latyakos utakra kell felkészülnünk, továbbra is óvatosan közlekedjünk!

A hőmérséklet reggel -4, délután fagypont körül alakul. Hidegfronti hatás várható.

Pénteken nyugaton változóan, keleten erősen felhős, eleinte borult lesz az ég, és ott kisebb havazás, hózápor is előfordul.

Szombat reggelre már kemény fagyokra ébredünk és nappal is fagyos időre van kilátás, komoly csapadék nem várható, néhol tartósan megmaradhat a köd.

Vasárnaptól ismét nedves levegő érkezik térségünkbe, többször lehet vegyes halmazállapotú csapadék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.