Járvány

Időseket köszöntöttek Zalaszentivánon koronavírus-járvány idején

Az Élhetőbb Zalaszentivánért Közhasznú Egyesület idén a naptári tavasz érkezésével egy időben szervezte meg a helyi idősek köszöntését az IKSZT nagytermében.

2020.03.23 08:21ma.hu

Az Élhetőbb Zalaszentivánért Közhasznú Egyesület a naptári tavasz idejére szervezte meg a helyi idősek köszöntését az IKSZT nagytermében.

Helyi óvodások versekkel és saját készítésű "villa-tulipánokkal" kedveskedtek a vendégeknek, majd Dormán Miklós polgármester mondott köszönetet az utánuk jövő generációk érdekében végzett önzetlen nevelő munkáért. Ezt követően Kató néni, azaz Ihos József szórakoztatta a jelenlévőket, majd Sömenek István nyugdíjas érseki tanácsos, a község díszpolgára a szeretet és a tisztelet fontosságáról beszélt.

Dormán Miklós és Dévai József körzeti megbízott virággal, illetve borral kedveskedett a vendégeknek

A rendezvény vidám beszélgetéssel és szeretetlakomával ért véget - számolt be róla a zaol.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.