Járvány

Koronavírus - Erkélyekről és ablakokból énekelnek az olaszok a karantén alatt

Az emberek Olaszország-szerte igyekeznek tartani egymásban a lelket, miután a járványveszély miatt karanténba került a lakosság.

2020.03.13 19:58ma.hu

Olaszországban közös távénekléssel köszönik meg az egészségügyi dolgozók munkáját - írta a Fidelio.hu.

A helyiek országszerte igyekeznek tartani egymásban a lelket, miután a járványveszély miatt karanténba került a lakosság. Az intézkedések bevezetése óta csendesek és kihaltak az utcák a városokban és a falvakban, főleg éjszakánként.

Siena lakói azonban csütörtök éjszaka az erkélyükről és az ablakaikból énekeltek közösen, Turin egyik utcájában az erkélyeken táv-táncolták a szomszédok a macarénát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.