Segítség a szülőknek

Elkészült az online táborminősítő rendszer

A rendszer célja, hogy a szülők megnézhessék, milyen helyre küldik gyermeküket.

2019.08.07 01:30MTI

Elkészült az online táborminősítő rendszer, amely háromszáz kérdéses kérdőív kitöltése után, a válaszok alapján egytől öt sátorig minősíti a táborokat - közölte a Táborfigyelő portál ügyvezetője kedden az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című közös műsorblokkjában.

Tóth Béla azt mondta, a kérdések több mint tíz témakört dolgoznak fel, kitérnek például a táborok jogi és gazdasági működésére, kommunikációjára a szülőkkel, a táborhely kialakítására, a szállásra, az étkezésre és a biztonságra.

A táborok által adott válaszokat egyebek mellett szúrópróbaszerű vagy szülői jelzés miatt végzett ellenőrzések biztosítják - hangsúlyozta.

A taborminosito.hu honlapon elérhető rendszer célja, hogy a szülők megnézhessék, milyen helyre küldik gyermeküket. Emiatt az ügyvezető reméli, hogy a következő nyári szünetre több ezer bevizsgált tábor lesz a rendszerben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.