Szakszervezet

Szombaton tüntetnek a túlóratörvény ellen

December 8-ra demonstrációt hirdet a Magyar Szakszervezeti Szövetség.

2018.12.04 16:39ma.hu
hirdetés

Évi ötven nap túlmunkára köteleznék a munkavállalókat, a jelenleginél is kiszolgáltatottabb helyzetbe kényszerítenék a közszolgákat, s veszélybe kerülhet a tudományos kutatás szabadsága és a tanszabadság. Ezért a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) december 8-ra demonstrációt hirdet.

A MASZSZ a tüntetés előkészítésére szervezőbizottságot hoz létre, és várja mindazon szakszervezetek jelentkezését, amelyek tagjait a kilátásba helyezett intézkedések sújtják, illetve amelyek készek szolidaritást vállalni az érintett dolgozókkal és diákokkal - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.