Részvét

Veronai tragédia: levelet írt a buszsofőr

V. János egy szűkszavú levelet juttatott el a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójához.

2018.11.08 07:30ma.hu

A férfi a rövid levélben részvétet nyilvánított az elhunytak miatt.

Az igazgató elküldte a szülőknek a levelet, akinek ez a gesztus kevés, döbbenetesnek tartják, hogy a sofőr ennyivel elintézte a történteket - írja a Bors. A szülők hiteles információkat szeretnének kapni a baleset körülményeiről, ami azóta sem történt meg.

Ez állt a levélben:

Tisztelt Igazgató Úr! Egészségem – mind fizikai, mind lelki – mostanra engedi meg, hogy írni tudok Önnek. Én voltam annak a busznak az egyik autóbusz-vezetője, amely egy évvel ezelőtt, 2017. január 20-án Veronánál balesetet szenvedett. Kollégám a baleset következtében elhunyt, én súlyos sérüléseket szenvedtem, de túléltem a balesetet. A baleset után hónapokkal tudtam meg, mi történt, hogy a balesetben 11 gyermek és 6 felnőtt hunyt el. Mivel a sítúrát az Önök iskolája szervezte, Önnek szeretném ezúton kifejezni őszinte részvétemet a balesetben elhunyt diákjaik és tanáraik, illetve felnőtt hozzátartozóik miatt. Kérem, belátása szerint tolmácsolja ezt a hozzátartozók felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.