Buszbaleset

Veronai tragédia: elkezdődött a per, nem ment el a sofőr

A szülők szerint V. János továbbra is időhúzásra játszik.

2018.10.31 15:20ma.hu

Szerda délelőtt kezdődött az első tárgyalás a tragikus veronai buszbaleset ügyében Olaszországban, a veronai városi bíróságon. Öt magyar családból nyolcan utaztak ki, hogy végre a sofőr szemébe nézhessenek - jelenti a helyszínről a Bors munkatársa.

Az ügy egyetlen magyar vádlottja, V. János azonban ezúttal is kitért előlük, nem ment el a tágyalásra. A tárgyalás emiatt egy órás késéssel kezdődött. Várták a sofőrt, még az ügyvédje sem tudta megmondani, hogy V. János megjelenik-e.

A sofőr kirendelt védője azt közölte, hogy ő csak október 29-én kapta meg az ügyet, így nem volt ideje tanulmányozni. Ezért a tárgyalás elnapolását kérte.

V. János továbbra is azt hangoztatja, hogy nem érzi magát bűnösnek. A szülők szerint viszont továbbra is időhúzásra játszik, hiszen ez már a második védője, az elsővel nem volt hajlandó felvenni a kapcsolatot.

V. János mellett öt olasz vádlott van az ügyben, akik az A4-es autópályáért felelősek.

Az ügyet elnapolták decemberre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.