Tragikus buszbaleset

Veronai tragédia: a szülők szerint időhúzásra játszik a sofőr

A buszbalesetben 17-en vesztették életüket.

2018.10.19 08:38ma.hu

Az olasz ügyészség öt olasz vádlottat nevezett meg a tavalyi veronai buszbaleset ügyében. Köztük van a magyar sofőr, V. János, aki azóta sem ismeri el a felelősségét. Az elhunyt gyermekek szülei szeretnének a férfi szemébe nézni, ezért sokan kiutaznak a tárgyalásra. Attól tartanak, hogy a sofőr, ahogy eddig is próbálta magát kihúzni a felelősség alól, ezúttal sem lesz ott - írja a Bors.

Az elhunyt gyermekek szülei szerint a férfi időhúzásra játszik. "Az egész olasz bírósági ügyet akadályozza. Kapott egy kijelölt olasz védőt, aki sokszor próbálta elérni, de nem sikerült neki, ezért vissza akarja adni az ügyet. A törvények értelmében új védőt kell kirendelni, ami plusz három hónap csúszást jelent" - mondta a lapnak Krizsány László, aki tizenöt éves lányát vesztette el.

Komplikálttá teszi az ügyet, hogy két ország érintett benne.

"Száztizennégy vádló van, ennyien voltak a buszon lévő gyermekek családtagjai, akik valamilyen szinten érintettek benne. Felháborító, hogy a bűnös itthon röhög a markában, és megteheti, hogy ne legyen ott" – tette hozzá az apa.

A tragikus buszbalesetben 17-en vesztették életüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.