Ellátás

Orrvérzéssel vitték kórházba, végül meghalt a 21 éves Árpád

Állítólag olyan erős nyugtatókat adtak, amilyeneket csak drogfüggőnek szokás.

2018.05.01 18:10ma.hu

A Blikk számolt be arról elsőként, hogy Dóra Sára 3 évvel ezelőtt elveszítette 21 éves fiát, Árpit. A fiatal egy reggel arra ébredt, hogy vérzik az orra, így az édesanyja mentőt hívott hozzá, de akkor úgy látták, nem kell kórházba vinni. Ennek ellenére az asszony elvitte Árpit a sürgősségi osztályra, ám onnan tovább küldték a pszichiátriára, holott semmi keresnivalója nem lett volna ott.

A HírTV információi szerint Árpi drogfüggőnek szánt nyugtatókat kapott, pedig az anyja állítása szerint a fia soha sem élt ilyesmivel, amit a kórházban is közölt az orvosokkal, de ezt azok figyelmen kívül hagyták.

Árpi állapota egyre rosszabbra fordult, végül leszíjazva az intenzív osztályra került, ahol életét vesztette.

A hatóságok nyomozást indítottak a fiú halálának ügyében, s kiderült, hogy a főorvosnő hibázott, ám az ügyészség a korára való tekintettel nem vonja felelősségre a nőt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.