Magyar áldozat

Thaiföldi ételmérgezés: meglepő eredményt hozott a boncolás

Ételmérgezésben halt meg egy magyar férfi januárban Thaiföldön.

2018.04.05 13:05ma.hu

A 41 éves magyar férfi még januárban üdült négy barátjával egy négycsillagos thaiföldi hotelben. Részt vettek egy svédasztalos vacsorán, ahol tenger gyümölcseit fogyasztottak, ezután mindenki  nagyon rosszul lett. A 41 éves férfi többszöri újraélesztés után a kórházban elhunyt. Akkor azt feltételezték, hogy ételmérgezés, vagy ételallergia miatt állhatott be a szívleállás.

Az itthoni boncolás igencsak meglepő eredményre jutott, nem találtak ételmérgezésre utaló jele, sem pedig szerbvi elváltozást - írja a 24.hu. A férfi élettársa azonban továbbra is biztos benne, hogy a vacsora ölte meg párját. A tragédia okának feltárását az is nehezíti, hogy a thaiföldi hatóságok még mindig nem adtak ki információkat, arra hivatkozva, hogy az ügy még a rendőrségen van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.