Illegális bevándorlás

A Fidesz szerint a baloldal kormányon elbontaná a határkerítést

A kormánypárt frakcióvezető-helyettese szerint erre utal, hogy Botka László éppen Soros Györggyel egy napon látogatott Brüsszelbe.

2017.06.07 12:12MTI

A fideszes Gulyás Gergely szerint ha a baloldal kormányra kerülne, akkor első teendői közé tartozna a határkerítés lebontása, és a felső korlát nélküli betelepítési kvótát is elfogadná.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón a baloldal közös "sarokkövének" nevezte, hogy elbontanák a határkerítést. Mint mondta, erről beszél Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt, Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Niedermüller Péter, a DK alelnöke is.

"Ráadásul csodák csodájára Botka László éppen Soros Györggyel egy napon látogatott Brüsszelbe, aki ki is mondta egyértelműen: a célja a határkerítés lebontása" - tette hozzá.

A sajtótájékoztatón Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője arról is beszélt, hogy Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő egy alpári, vállalhatatlan, nőket megalázó Facebook-bejegyzést tett közzé a minap. Ezzel kapcsolatban arra szólította fel a szocialista pártot, zárják ki a politikust, Szanyi Tibor pedig mondjon le EP-mandátumáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.