Politika

Orbán: Soros hálózata maffiaszerű

Orbán Viktor miniszterelnök szerint az egyetlen maffiaszerűen működő hálózat Magyarországon Soros Györgyé.

2017.06.02 08:37MTI

A kormányfő pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában úgy fogalmazott: egy olyan fontos és jelentős eleme van a magyar közéletnek, amely nem átlátható, ez pedig "a Soros-féle maffiaszerű hálózat" és annak "ügynökszervezetei".

A miniszterelnök azt is mondta, hogy Soros György magyarországi támogatói végre akarják hajtani a "pénzügyi spekuláns" programját, a migránsok beengedését. Orbán Viktor ide sorolta a teljes baloldalt, külön megemlítve Botka László szegedi polgármestert, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, aki bejelentette, hogy le fogja bontani a határkerítést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.