Detonáció

7 éves korában elrabolták a Teréz körúti robbantót

Majd Dél-Amerikába hurcolták testvérével együtt.

2016.10.22 10:34ma.hu
Blikk

Akár életfogytiglant is kaphat a Teréz körúti robbantó, aki 2001-ben az eltűnt gyerekekről szóló, Csellengőkben volt először látható, az akkor még 7 éves P. László és három évvel fiatalabb lánytestvérének ügyével foglalkozott a műsor - írja a Blikk.

A lapnak nyilatkozott egy taksonyi férfi, aki szerint a szülők viszonya hosszú csaták után nagyon elmérgesedett, majd válásukat követően az apa félve, hogy feleségénél helyezik el a fiát, Dél-Amerikába hurcolta a gyerekeket. A férfi ellen állítólag még nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben.

A Bors arról ír, a kamasz fiú éveket töltött külföldön, egyes források szerint Venezuelában, de lehet, hogy Uruguayban. Nemzetközi körözés eredményeként hozták haza testvérével az anyjukhoz, a hatósági eljárás pedig különösen megviselte. A lap szerint nem kizárt, hogy a rendőrség iránti ellenszenve innen fakad.

A férfit szerda délután fogta el a TEK, emailcíme miatt bukott le. Az ügyészség és a rendőrség közös sajtótájékoztatón számolt be másnap az elfogásról. Eszerint robbantóra terrorelhárítók csaptak le Keszthelyen, egy félreeső úton, a kocsijánál szerda délután 4 körül.

A tízmilliós nyomravezetői díjat nem fizetik ki senkinek, mert a nyomozók munkája vezetett eredményre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.