Detonáció

Teréz körúti robbantás: tökéletes lett volna a terv, ha erre az egyetlen dologra odafigyel a tettes

Kiderült, hogy bukhatott le a Teréz körúti robbantó.

2016.10.21 07:46ma.hu

E-mail címe buktatta le a Teréz körúti robbantót – számolt be a Tények. A bomba vevőjében talált áramkör forgalmazójánál indultak el a nyomozók, kiderült, hogy egy személy vett ilyet. A  férfi 4-5 ilyen áramkört rendelt, és a rendelésekhez megadta email-címét. Már csak meg kellett találni, mikor lép be az email fiókjába ahhoz, hogy megtudják, hol tartózkodik. Hogy biztosak legyenek a dolgukban, a nyomozók irányított DNS-mintát is vettek a tettes anyjától.

A robbantással gyanúsított férfit szerdán, Keszthelyen fogták el. A férfiról annyit tudni, hogy panasszal élt a gyanúsítása ellen és az őrizetbe vétele ellen is egyaránt.

Mint ismeretes, szeptember 24-én történt a robbantás a Teréz körúton, Budapesten. Két rendőr sérült meg a helyszínen, egyikük életveszélyesen, őket tegnap engedték ki a kórházból. A robbantót előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével és robbanóanyaggal való visszaélés bűntettével gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.