Szavaztak

A független Kosztics Krisztián lett Old polgármestere

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a település korábbi, független polgármestere július 2-án - nyugdíjba vonulása miatt - lemondott.

2016.10.03 02:30MTI

Kosztics Krisztián független jelöltet választották Old polgármesterének vasárnap - közölte a Baranya megyei község jegyzője, a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel.

Szarkándi Zita elmondta: az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a település korábbi, független polgármestere július 2-án - nyugdíjba vonulása miatt - lemondott.

Hozzátette: Kosztics Krisztiánra 98-an, a szintén független Bohner Péterre 70-en, Koszticsné Botos Andreára 42-en, Balogh Miklósra négyen voksoltak. Borbély Lászlóra, a Magyar Munkáspárt jelöltjére nem adtak le szavazatot.

A település választási névjegyzékében szereplő 258 választóból 216-an járultak az urnához, két érvénytelen voksot regisztráltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.