Szavaztak

Szabó Lászlót választották Jászszentandrás polgármesterévé

A 2105 választópolgár közül 1422-en adták le szavazatukat, ebből 12 volt érvénytelen.

2016.10.03 01:30MTI

Hét jelölt közül a független Szabó Lászlót választották polgármesternek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászszentandráson vasárnap - közölte a helyi választási bizottság elnöke az MTI-vel.

Tóth Istvánné elmondta: a 2105 választópolgár közül 1422-en adták le szavazatukat, ebből 12 volt érvénytelen.

Szabó Lászlóra 447-en szavaztak, Csontos Magdolna (Fidesz-KDNP) 418, Kozma István (Jobbik) 325, Fehér Attila (független) 159, Kis Zoltán (LMP) 45, Czakó József (független) 12, Bencsik Mihály (Munkáspárt) 4 voksot kapott.

Jászszentandráson azért kellett időközi választást tartani, mert Banka Ferenc, a település korábbi polgármestere (Fidesz-KDNP) júniusban elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.