Szavaztak

Három jelölt közül választottak polgármestert Zebeckén

Zebeckén azért kellett időközi választást tartani, mert a kistelepülést 25 éven át vezető korábbi polgármester az év elején váratlanul elhunyt.

2016.06.06 07:26MTI

Három jelölt közül Kereszturi Józsefet (független) választották meg vasárnap a Zala megyei Zebecke új polgármesterének - tájékoztatta az időközi választás eredményéről a kistelepülés jegyzője az MTI-t.

Kovácsné Horváth Anikó elmondta: a szavazásra jogosultak névjegyzékében 61-en szerepeltek, közülük 49-en adták le voksukat valamelyik jelöltre. Kereszturi József 29 voksot gyűjtött, Varga Miklós (független), az eddigi alpolgármester 20 szavazatot kapott, Kerezsi Lászlóra ugyanakkor (Magyar Munkáspárt) egyetlen voks sem érkezett - részletezte a jegyző.

Zebeckén azért kellett időközi választást tartani, mert a kistelepülést 25 éven át vezető korábbi polgármester az év elején váratlanul elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.