Szavaztak

Dakos János lett Karos polgármestere

Az időközi önkormányzati választást azért írták ki, mert a település korábbi vezetője, a független Torma Gábor lemondott tisztségéről.

2016.05.09 06:53MTI

Dakos János független jelölt lett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Karos polgármestere - mondta a falu körjegyzője vasárnap az MTI-nek.

Dékány Zsolt közölte: a tisztségért négy független jelölt indult az időközi választáson. A mintegy 500 lakosú település 409 választópolgárából 260-an voksoltak. Egy érvénytelen szavazat volt.

Dakos János 135 szavazatot kapott. Kovách Antal Csaba 96, Jánoskovicsné Gecse Nóra 19, Bartha Patrikné 9 voksot szerzett.

Az időközi önkormányzati választást azért írták ki, mert a település korábbi vezetője, a független Torma Gábor lemondott tisztségéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.