Szavaztak

Baksa Sándor Karancslapujtő új polgármestere

arancslapujtő korábbi vezetője, a független Somoskői Tibor február elsején egészségi okok miatt mondott le tisztségéről.

2016.05.09 06:52MTI

Baksa Sándort, a jelenlegi alpolgármestert választották meg Karancslapujtő polgármesterévé vasárnap; az időközi választást az előző településvezető lemondása miatt tartották a Nógrád megyei községben.

Lantos Ibolya jegyző az MTI-nek elmondta: a hat független jelöltre 1112-en adták le szavazatukat.

Baksa Sándor 615, Dormán Gyula 326, Barta László 65, Musztács László 44 voksot kapott, Tóth Istvánra 38-an, Rozgonyi Zsoltra 21-en szavaztak - tette hozzá.

Karancslapujtő korábbi vezetője, a független Somoskői Tibor február elsején egészségi okok miatt mondott le tisztségéről. Őt 2010-ben választották először polgármesterré, majd 2014-ben ismét megnyerte a választást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.