Norbi folytatja a festést

Nem áll meg egy szobánál - végül az egész kórházi osztályt kifesti a hálás apuka

A korábban a kistarcsai kórház egyik szobáját kifestő hálás apuka a kórház teljes koraszülött osztályát is felújítja, miután kapott eszközöket és festéket is.

2016.03.12 21:30ma.hu
hirdetés
Fotó: Music FM

Egy hónapja kapott nagy nyilvánosságot, hogy egy fiatalember, hálából, hogy gyermekét meggyógyították, saját pénzből kifestette a kistarcsai kórház egyik helyiségét. Bochkorék azonnal mikrofonvégre kapták a hálás apukát, Norbit akkor elmondta, szívesen folytatná a munkát, de ehhez nincs meg a forrása. Erre nem kellett sokat várni: egy Music FM hallgató, Forgács Balázs, aki egy festék webshop tulajdonosa, ajánlott fel festéket és eszközöket, s a megújult délutáni RoadShow élő közvetítése mellett, a száguldó riporter, azaz FittiKém hatékony segítségével el is indult a felújítási munka.

Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.