OMSZ

Helytálltak a mentők - és az apuka is: kalandosan született a bonyhádi baba

Megint remekeltek a mentők emberségből, szaktudásból.

2016.02.29 15:30ma.hu

Egy újdonsült apuka a Facebookon köszönte meg, hogy az esetkocsiban világra jött kislányának ő vághatta el a köldökzsinórját.

Köszönet a bonyhádi mentőknek

"Kedves ismerőseink és kedves mindenki! Egy megosztásotokkal kérnélek benneteket, hogy eljusson köszönetünk 2016. február 26-án 9.20-kor született Varga Klarissza kislányunk a Bonyhádi Mentősök gyors precíz segítőkész helytálló munkájukért! Feleségem és én hálás köszönetemet fejezzem ki Ede Rézműves mentőápoló és a mentőautó sofőrje és a Sürgősségi Esetkocsi két férfi részére a 6-számú főúton Széptölgyesnél levezetett nagyon gyors szülésnél, amiben őket autómmal utolérve volt alkalmam a kislányom köldökzsinórját elvágni és a mentősökkel néhány fotóval megörökíteni a legszebb pillanatot ! A Bonyhádi mentőautók első babája ! Szívből köszönjük a segítséget nekik!"

FB OMSZ


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.