Példaérték

Meggyógyították a kislányát - hálából kifestette az orvosok szobáját az apuka

A kistarcsai kórházban kezelték a gyermekét - a fiatal édesapa pedig mindenképpen ki szerette volna fejezni köszönetét a gyermekosztályon dolgozóknak.

2016.02.10 16:49ma.hu
Facebook

Emberségből, példamutatásból jeles cselekedet, amit Lakatos Norbert véghez vitt. A festőként dolgozó fiatal apuka a következő üzenetet posztolta a Facebookra:

Nem olyan régen a kislányom bent volt a Kistarcsai Flór Ferenc kórházban pár napot.
Az orvosok nagyon lelkiismeretesen bántak vele és az anyukájával. Mind tudjuk, hogy mennyit tanultak, mire doktorrá válnak, túl vannak terhelve és a megfelelő eszközökkel sincsenek ellátva.
A fizetésük meg botrányosan kevés.
Gondoltam, értékelem az erőfeszítésüket és valahogy meghálálom. Én festőként keresem a kenyerem... És amilyen állapotok közt kell dolgozniuk... Na az kiakasztó.

Nem is volt kérdés, mibenvaló lesz a hálám. Felajánlottam hát én is a szakmai tudásom ingyen és bérmentve, hogy igényes környezetben legyenek.

Szükség van a segitségre, hogy ezek az emberek (orvosok, ápolók, nővérek) ne veszitsék hitüket a hivatásukban!!!!

Előtte-utána képek hálából a gyermekosztálynak!:)

Facebook

Az Index megkérdezte a kistarcsai Flór Ferenc kórház igazgatóját a történtekről. Dr. Némedi Mária megerősítette, hogy az apuka, aki mindenképpen szerette volna köszönetét valamilyen formában kifejezésre juttatni, valóban felajánlotta, hogy saját költségén és kétkezi munkájával kifesti a gyerekosztály egyik helységét.

A választás azért nem eshetett kórteremre, mert a bennfekvők elhelyezését nem lehetett volna megoldani a festés idejére - így Lakatos Norbert az egyik irodahelységet varázsolta barátságosabbá, frissebbé.

Az orvosigazgató azt is elmondta, hogy bár a saját anyagi kereteik között az állagmegóvás folyamatos a kórházban, mindenre ráfér a felújítás, úgyhogy nagyon megköszönték a férfi felajánlását és munkáját.

Lakatos Norbert maga is meglepődve tapasztalta, hogy mekkora visszhangja lett cselekedetének, és kommentben jelezte, lesz még folytatása a dolognak.

A közösségi oldalon mindenki szinte kivétel nélkül elismerését fejezi ki, és társadalmi összefogásra buzdít számtalan komment.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.