Illegális bevándorlás

Szerb embercsempészt fogtak Röszkénél

A térségben a hőkamerák jelzései alapján 13 török határsértőt is föltartóztattak.

2015.11.17 09:36MTI

Elfogtak egy szerb embercsempészt és 13 török határsértőt a rendőrök Röszke térségében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a járőrök hétfő hajnalban fogták el a húszéves szerb állampolgárt Röszke külterületén. A térségben a hőkamerák jelzései alapján 13 török határsértőt is föltartóztattak. A megalapozott gyanú szerint a migránsokat Aleksandar V. vezette át a határon.

A férfi ellen embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a szerb férfit őrizetbe vette, és kezdeményezi az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.