A sofőr is megvan

16 milliónyi csempészcigaretta volt a sárban elakadt terepjáróban

16 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a rendőrök egy, a sárban elakadt terepjáróban Szatmárcseke külterületén, az autó vezetője rövid üldözés után ugyancsak rendőrkézre került.

2015.11.13 10:25Havariapress
police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nyomozók csütörtökön este a felső-tiszai térségben járőröztek, amikor Szatmárcseke külterületén felfigyeltek egy gyanús, magyar rendszámú terepjáróra.

Amikor megpróbálták megállítani a járművet, a sofőr az egyenruhások láttán igyekezett elhajtani, de valamivel távolabb a terepjáró elakadt a sárban. A férfi ezután kiugrott a kocsijából és gyalogosan próbált menekülni, de üldözői szorosan a nyomában voltak, így végül el is fogták.

Az autó átvizsgálása után egyértelművé vált a menekülés oka, a járműből ugyanis mesterkartonokba csomagolva több mint 16 millió forint értékű cigaretta került elő.

A dohányárut a rendőrök végül, az elfogott, 31 éves tiszacsécsei lakossal együtt átadtak a további eljárás folytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.