Orgazdaság és más bűncselekmények

Előzetesben a nemzetközi autótolvaj-banda nagyar tagjai

A Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a három magyar férfit, akik szervezetten, egy nemzetközi bűnbanda tagjaiként követtek el gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekményeket.

2015.10.21 20:24Havariapress

A megalapozott gyanú szerint az ügy három magyar állampolgárságú gyanúsítottja tagja annak a - Magyarország, Szerbia és Szlovákia területén tevékenykedő - szervezett bűnözői csoportnak, akik hosszabb idő óta követnek el gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekményeket.

A Fővárosi Főügyészség orgazdaság bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indítványozta a három férfi előzetes letartóztatását.

A Budai Központi Kerületi Bíróság az ügyészség álláspontjával egyetértve mind a három férfi előzetes letartóztatását elrendelte egységesen a bizonyítás megnehezítése, továbbá kettő gyanúsított esetén a bűnismétlés veszélye miatt is. A végzés a fellebbezések miatt nem jogerős.

Az ügyben a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Kiemelt Ügyek Főosztálya teljesíti a Fővárosi Főügyészség fokozott felügyelete mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.