Műszaki hiba

Lezárták egy időre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret

Délután rövidzárlat keletkezett az irányítótorony elektromos rendszereiben, emiatt a biztosíték lekapcsolt.

2015.10.09 18:12MTI

Műszaki hiba miatt egy időre lezárták a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret pénteken - közölte Hardy Mihály, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

Az MTI korábbi értesülését megerősítve arról számolt be, hogy délután rövidzárlat keletkezett az irányítótorony elektromos rendszereiben, emiatt a biztosíték lekapcsolt. A rendszereket azóta újraindították és minden megbízhatóan működik. A leállás miatt az induló és érkező forgalomban is voltak késések, a British Airways londoni, valamint az Air France párizsi járata is csak késve tudott leszállni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.