Illegális bevándorlás

Még mindig több ezren vannak a Keleti pályaudvarnál

A téren rendszeresen szónoklatokat tartanak, a beszédek közben egyebek mellett azt skandálják angolul, hogy "Németország, Németország, ahová menni akarunk".

2015.09.03 20:53MTI
MTI/Szigetváry Zsolt

Még mindig több ezer illegális bevándorló van a Keleti pályaudvar környékén - jelentette az MTI helyszíni tudósítója csütörtök este.

A tudósító szerint a pályaudvar előtti téren és az aluljárókban is sokan vannak, a peronokon viszont csak néhányan. A téren rendszeresen szónoklatokat tartanak, a beszédek közben egyebek mellett azt skandálják angolul, hogy "Németország, Németország, ahová menni akarunk".

A szónokok közül többen is arra bíztatták az embereket, hogy pénteken gyalogosan induljanak el Ausztria felé.

A pályaudvar előtti lépcsősoron a szónokok között megjelent több magyar is, akik közül egy nő angolul arra hívta fel a figyelmet, hogy a pénteki magyar-román meccs idejére a migránsok jobban teszik, ha elhagyják a környéket, mert atrocitás érheti őket.

A látható rendőri készenlét jelképes az elmúlt napokéhoz képest - mondta a tudósító.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.