Párt-ügy

A Fidesz az ESZOSZ vizsgálatának felgyorsítását kéri

A Fidesz arra kéri az irányhatóságot, hogy gyorsítsa meg az Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezetének (ESZOSZ) vizsgálatát.

2015.08.23 14:56MTI

A Fidesz arra reagált, hogy Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt: a szocialista párt felszólította Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy haladéktalanul oldja meg ESZOSZ mintegy 2800 károsultjának ügyét.

A Fidesz ezzel kapcsolatban azt írta: a "szocialisták mindig mások kárán akarnak élősködni és segítség helyett, csak hergelésre képesek".

Hozzátették, hogy az ESZOSZ uniós fejlesztési forrásokból hátrányos helyzetű, alulképzett munkavállalók foglalkoztatását vállalta öt évre az észak-alföldi régióban, szerződést is kötött velük, több hónapon keresztül ki is fizette az alkalmazottakat, de az utóbbi időben nem.

A szocialistákon kívül minden más szereplő abban érdekelt, hogy a program az eredeti vállalásoknak megfelelően befejeződhessen és mindenki megtarthassa a munkáját - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.