Pártcsetepaté

Fidesz: a szocialisták kétségbe vonják a magyar emberek teljesítményét

A Fidesz szerint a szocialisták kétségbe vonják, elvitatják a magyar emberek teljesítményét, amelynek köszönhetően Magyarország kikerült abból a gödörből, amelybe a baloldal felelőtlen politikája taszította.

2015.07.24 17:27MTI

A nagyobbik kormánypárt az MTI-nek küldött közleményében reagált Gúr Nándor szocialista képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján elhangzott szavaira. Az ellenzéki képviselő azt mondta, a kormány nem csinál valós reformokat, azok csak "a plakátokon működnek".

A Fidesz emlékeztetett arra, hogy a szocialisták kormányzása alatt folyamatosan emelkedtek a rezsiköltségek, elherdálták a nemzeti vagyont, megduplázták a munkanélküliséget, sorozatos megszorításokkal létbizonytalanságba taszították a családokat, a magyarokat kiszolgáltatták a bankoknak és a külföldi szolgáltatóknak.

Arra hívták fel a figyelmet, hogy a 2010-es kormányváltás előtt Magyarország az államcsőd szélén állt és Görögországgal emlegették egy lapon, de a Fidesz-kormány véget vetett a megszorítások, az adóemelések korszakának.

Tartós növekedési pályára állítottuk a magyar gazdaságot, csökkentettük a rezsit, véget vetettünk a devizahitelek korszakának, a családokat családi adórendszerrel, otthonteremtési támogatással segítjük. 2010 óta minden évben nőtt a minimálbér, béremelési programokat indítottunk, és csökkentettük a munkát terhelő adókat - írták.

A magyar reformok működnek, ez pedig azt jelenti, hogy jövőre mindenki léphet egyet előre, tovább csökkennek az adók, a családok terhei, több lesz a munkahely - áll a Fidesz közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.