Alkalmatlanok a világgazdasági folyamatokra

Fidesz: a kormány vonja vissza az adótörvényeket és a költségvetést!

A Fidesz szerint a kormánynak vissza kellene vonnia az adótörvényeket és a költségvetést, mert alkalmatlanok arra, hogy reagáljanak a világgazdasági folyamatokra - mondta Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke csütörtökön Budapesten.

2008.10.09 11:48MTI

Az adótörvények és a költségvetés felett "eljárt az idő", még teljesen más helyzetben készültek, és más forgatókönyveket vázoltak fel 2009-re, mint amire a jelenlegi helyzetben szükség lenne - közölte sajtótájékoztatóján a politikus. 

A Fidesz szerint viszont az új kihívásokra új válaszokat kell adni, ezért azt javasolja, hogy vonják vissza mindkét törvényt - tette hozzá a Fidesz gazdasági kabinetvezetője, aki szerint a pénzügyi válság "ha kimondjuk, ha nem", mégiscsak elérte Magyarországot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.