Megbuktak a koncepciók?

Varga szerint csak az adócsökkentés kevés lenne

Megbuktak azok a koncepciók, amelyek csak adó- vagy járulékcsökkentésre alapozták Magyarország gazdasági fejlődését - mondta Varga Mihály, a Fidesz szakpolitikusa a Magyar Nemzet szombati számának adott interjújában.

2008.07.19 11:14Magyar Nemzet

"A polgári oldalon is sokan gondolták úgy, hogy csak adó- vagy járulékcsökkentéssel lehet gazdasági egyensúlyt és tartós gazdasági növekedést remélni. Szerintem mindkét koncepció megbukott: a húzd meg, ereszd meg politikája is és az adócsökkentésre épülő is" - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke.

A gazdaságpolitikus szerint egy olyan rendszert kell alkalmazni, amelyben az adócsökkentésnek is van szerepe, ugyanakkor mégis a foglalkoztatottság növelésével, az energetikai megújulással, a részmunkaidők bevezetésével próbál az ország helyzetén változtatni.

Varga Mihály arról is beszélt, hogy a párton belül elkészült egy dokumentum az euró bevezetésének lehetséges időpontjáról. Az anyagról a nyári szünet után tárgyal majd a Fidesz elnöksége - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.